Schrijfsels rond bibliotheek en bibliotheekzaken. En alles wat interessant is voor het inlichtingenwerk, mediawijsheid en andere bibliotheekzaken.

vrijdag 2 oktober 2009

Nieuw: Het Jeugdjournaal zit op Twitter!


Twitter?
Dat is een website waar je hele korte berichtjes achter kan laten en kan lezen.

Op Twitter kan je bijvoorbeeld schrijven over wat je aan het doen bent, iets leuks dat je hebt bedacht en wat je belangrijk vindt. Maar dan moet je wel heel kort zijn. Een Tweet, want zo heet een bericht op Twitter, mag namelijk maar 140 tekens zijn. Dat is nog korter dan een smsje. Ook kan je op Twitter alle tweetz van andere mensen lezen en nu ook van het Jeugdjournaal!

Het Jeugdjournaal twittert iedere dag de stelling en het belangrijkste en opvallendste nieuws naar deze pagina. Ook sturen verslaggevers af en toe foto’s van wat ze aan het doen zijn voor het Jeugdjournaal naar de Twitterpagina.

Als je lid bent van Twitter kan je ons volgen? Dan krijg je automatisch onze berichtjes. Maar ook als je niet twittert kan je af en toe naar de Twitterpagina kijken en ben je weer helemaal op de hoogte.

Twitter jij fanatiek, of heb je samen met de klas een Twitterprofiel? Stuur dan een mailtje naar het Jeugdjournaal en misschien komen we een keer bij je kijken.
bron: Jeugdjournaal

Geen opmerkingen: