Schrijfsels rond bibliotheek en bibliotheekzaken. En alles wat interessant is voor het inlichtingenwerk, mediawijsheid en andere bibliotheekzaken.

vrijdag 10 april 2009

Lees dit boek: Try before you buy!


Leesditboek.nl is in februari 2009 officieel van start gegaan als een onafhankelijk try before you buy-site voor lezers. Leesditboek.nl biedt een breed aanbod van voorpublicaties van Nederlandstalige en vertaalde literatuur, fictie en non-fictie in verschillende genres waarmee het lezers wil helpen een keuze te maken uit een almaar groeiend aanbod van boeken.

Marianne de Kruijter is een van de initiatiefnemers
Het uitgangspunt is het terugbrengen van boekpromotie naar de oorspronkelijke basis, het verhaal zelf. De website biedt lezers de mogelijkheid van tevoren te proeven van nieuwe boeken. Het aanbod neemt nog iedere maand toe.

Bezoekers van Leesditboek.nl kunnen nieuwe boeken ontdekken, fragmenten lezen (online, papier, ebook of via mobiele telefoon) en hun ontdekkingen eenvoudig doorvertellen aan vrienden en bekenden (via e-mail en sms). Leesditboek.nl biedt verder een uitgebreid overzicht van kortingsacties en afdrukbare kortingsbonnen voor veel voordeel in de boekwinkel.
Aanmelden voor een gratis nieuwsbrief hier...

Bron: Leesditboek.nl

Geen opmerkingen: